Агшаасан будаа

10 December 2011


Хүмүүс цагаан будаа идэхдээ яаж боловсруулсан, хэрхэн хүч хөдөлмөр гаргасан гэдгийг нь үл анзаардаг байх. Ганц цагаан будаа ч биш,  бор, шар, хөц, гурвалжин гээл бэлэн будаа идэхдээ анзаардаггүй байх  нтр. Будаа яахуу идээл боловсрох ёстой бүтээгдэхүүн юм болохоор хамаагүй идээл биз. Гэвч бас будааг түүхийгээр нь идэх, хэрхэн идэх аргаа олохгүй байх, бас ямар будаа яаж идэх вэ? гэдгээ мэдэхгүй бол хэцүү биздээ. Бэлэн болгоод, агшаагаад өгцөн будааг олоод идчихдэг хүмүүс нь сайн, гэхдээ бас хэтэрхий их хүний будаа иднэ гэдэг бол бас эргээд хор болчиж магадгүй. Будаа бол будаа, будааг агшаахад учир бий. Агшаасан будааг амаа олохгүй идэж байгаа хүмүүс нь зарим талаар өөрсдөө будаа агшаах, боловсруулах тухай жижигхэн ч гэсэн бодож үзэх хэрэгтэй юм болов уу... нтр

1 comments:

Сайн бичжээ ^^

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 
 

Мэдээлэл

Huuy-Haay блогтой хамт байдаг бүх хөгжимд дуртай, сонирхдог, мэдэрдэг, ойлгодог хүмүүст баярлалаа. Хөгжмийн сонирхолоороо нэгдэн нийлцгээе!!!